AcitMaris, wat kan ik daar allemaal mee?

AcitMaris, wat kan ik daar allemaal mee?

Onderstaand een aantal ervaringen van onze klanten met ActiMaris

 

Allergie

Mijn echtgenoot kwam enkele maanden geleden thuis met de linkerhelft van zijn bovenlip enorm gezwollen, evenals de hele binnenzijde van de mond. De linkerwang was eveneens bol van de zwelling. Dat was op 1 uur tijd zo dik geworden. Gezien de snelheid waarmee dit zich ontwikkelde ben ik met hem naar de spoedafdeling van het ziekenhuis gereden, daar de mogelijkheid tot verstikking bestond indien de hele mond zo zou opzwellen en de luchttoevoer zou afsnijden. Bij aankomst was op dat half uur eveneens de hele onderlip links en de kaak en kin zeer opgezwollen en tegen de tijd dat er een dokter bij was het volledige aangezicht links én rechts. Het was een allergische reactie, hij kreeg allerlei inspuitingen en moest een nacht op de spoedafdeling verblijven. De dag later was het gevaar geweken en de zwelling was enkele dagen later weg. Enkele weken later voelde hij diezelfde reactie opkomen, hij was thuis, in amper 15 minuten was de hele mond licht gezwollen en de lippen al de helft dikker: we hebben onmiddellijk de mond gespoeld (gorgelen) met Actimaris sensitive, meerdere malen, en dan de hele binnenzijde van de mond en de lippen rijkelijk ingesmeerd met de Actimaris gel. De allergische reactie stopte, de zwelling trok weg, deze procedure nog eens herhaald na een half uur en uurtje later was alles terug normaal. Gesmoord in de kiem. Later onderzoek wees uit dat het een allergische reactie was op garnalen (of op bepaalde chemische bewaarmiddelen op de garnalen...). Uit voorzorg heeft mijn echtgenoot nu altijd een tube gel bij zich.

.

Oogontsteking

ik heb actimaris gel in mijn ogen gedaan omdat er een ontseking in zat die niet reageerde op antibioticum. Ik heb twee maal per dag actimaris gel in het ontstoken oog gedaan. Het bijt wel maar de ontsteking is na een week stukken beter!

.

Krentenbaard

Mijn zoontje van twee had krentenbaard over zijn hele gezicht! Omdat ik veel gehoord heb van de bijwerkingen van medicijnen heb ik gezocht naar een alternatief en ben bij Actimaris gel uitgekomen. Ik heb gebeld hoe ik het moest gebruiken en het is geweldig! het is helemaal verdwenen zonder littekens! Echt een aanrader!

.

Koortslip

Ik ben iemand die twee keer per jaar een koortslip krijgt en dan duurt het wel twee weken voordat het helemaal weg is, maar voor het eerst heb ik kennisgemaakt met Actimaris wondgel. Wat een geweldig product! Geen branderig gevoel, geen jeuk en geen barstende koortslip + snelle genezing!! Voor mijn eerste ervaring een topproduct, vandaar de 4 sterren. Wellicht zal hij andere complicaties met de huid ook goed verhelpen!

.

Tweede graadsbrandwonden

Ik heb tweedegraadsbrandwonden in beide handpalmen onmiddellijk begoten met de wondspoelsvloeistof, meerdere malen achter elkaar tot de wonde niet meer dat trekkend gevoel gaf en de pijn weg was, daarna de Actimarisgel toegepast en een verbande eromheen. Na drie dagen was de huid dicht en reeds nieuw zachtroze. 

Onze oude huiskater haf een ernstige neusbloeding ten gevolge van chronische neusholte-ontsteking, en anemie en kon wegens een hartziekte niet geopereerd worden. Het dier ging stikken in zijn slijmen, kon n iet meer eten en drinken en was aanzet sterven. We hebben toen tweemaal daags telkens de wondspoelvloeistof met een zacht rubberen pipetje (gebruikt om druppel in babyoortjes te doen) in zijn neusgaatjes gegoten en een beetje wondgel erbij. Na drie dagen was de neusholte genoeg vrij om te kunnen ademen door zijn neusje en kon hij terug eten, na 10 dagen was hij er helemaal bovenop en genezen en geniet hij inmiddels terug 3 maand van zijn oude dag, en wij van hem!

.

Allergie en eczeem

Actimaris gel en wondvloeistof gebruikt voor zoontje van 5 jaar met allergische reactie eczeem op het gezicht. Normaal duurt het weken voordat het plekje verdwijnt met een putje als litteken nu na 1 week is het zachtroze van kleur en dat ZONDER litteken,super geweldig!!Het heelt heel veel sneller dan de hormoonzalf plus het geneest ECHT ipv te onderdrukken. Verder smeer ik er kokosolie op om het vet te houden.

Telefonisch een paar keer gebeld en zeer kundig en net te woord gestaan. Super bedankt.

.

Slecht genezende wond

Een familielid, een oude man die in een verzorgingstehuis verbleef, had reeds 7 maand een open wonde aan de hiel van zijn linkervoet. Het werd dagelijks met zalf ingesmeerd na het reinigen van de wonde en terug met verband omwonden. Het hielp niet, het deed pijn enz. Een familielid dat hem dagelijks een bezoekje bracht, verzorgde de wonde (stiekem) telkens met de Actimaris Forte waarna de gel in de wonde voorzichtig werd aangebracht. Na zes weken was de wonde dicht en is mooi genezen. De verpleging zei: "Zie je wel dat onze middelen werken!"... 

Mijn vader was gevallen en had een diepe snede langsheen zijn wenkbrauw van de metalen bril die in de huid was gegrift bij de val. We hebben de wonde onmiddellijk gereinigd met Actimaris Forte en de gel erin aangebracht alvorens we naar de dokter gingen. Het moest genaaid worden daar de wonde te diep was. Dankzij de verzorging met dagelijkse spoeling van de wonde met de wondspoelvloeistof en het aanbrengen van de Actimaris gel is de wonde ZONDER ook maar enig litteken genezen, en snel ook nog. Ook daar kreeg de Actimaris wondspoelvloeistof en de gel een terechte vaste plaats in de "eerstehulpbijongevallen box".

.

Eczeem en jeuk

De laatste keer dat ik voor een consult bij je was had ik veel last van eczeem aan beide voeten wat zich uitbreidde naar onderbenen, daarnaast ook schimmel aan voeten en veel jeuk. Op dit moment heb ik nergens last meer van, ik wil je laten weten dat de actimaris voor mij een supermiddel was. Al direct voelde het goed omdat het de jeuk verminderde, waardoor de plekken ook konden genezen. Alles is weer gaaf en heel en ik heb geen jeuk meer. Ook heb ik al weken geen last meer van schimmel. Ik gebruik het niet meer dagelijks, alleen zo af en toe als ik denk dat het nodig is. Met de tea tree olie (die ik jarenlang gebruikt heb) ben ik gestopt. De teatree gebruikte ik voor de schimmel, maar ik heb er nog nooit zo weinig last van gehad als nu.

Ook de vitamine C die ik van jullie heb geef ik hier soms aan trainers die op het punt staan echt ziek te worden, iedereen voelt zich de volgende dag veel beter. 

In ieder geval bedankt en ik wilde je toch even op de hoogte stellen van zo'n aantoonbaar succes. De huisarts zei vol overtuiging dat zo'n eczeem alleen met een hormoonzalf kan verdwijnen, gelukkig maar dat we niet alles geloven.

.

Hondenbeten

Enkele dagen geleden ben ik aangevallen door een hond. Hij heeft me in mijn las en mijn rug gebeten en het zijn lelijke en pijnlijke wonden. Ze genazen slecht tot ik Actimaris ben gaan gebruiken. Ik gebruik het twee maal per dag en de genezing gaat nu voorspoedig!

.

Open been bij suikerziekte

Ik heb al jaren reuma en suikerziekte en gebruik daartegen veel medicijnen. Meer dan een half jaar geleden kreeg ik een wond op mijn scheenbeen die steeds groter werd. Ik heb van de huisarts verschillende medicijnen gekregen maar die sloegen niet aan. De wond werd groter en ging open. Ik ben toen Actimaris Forte drie maal per dag op de wond gaan doen en heb ook het advies gevolgd om het niet af te dekken en nu en dan een doek erop te leggen die ik nat houdt met Actimaris.

Ik gebruik het nu zes weken en de wond is veel kleiner geworden en doet minder pijn, ik kan u weer gewoon lopen zonder extra pijn.

En dat terwijl de arts vertelde dat het nog minimaal een half jaar zou duren! Bedankt Actimaris!

.

Brandwond door kokend water

Bij het afgieten van het kokende water uit een pan liep kokend water over mijn onderarm. Het deed natuurlijk enorm pijn, de blaar ging snel open.

Ik heb er direct Actimaris gel op gedaan en enkele malen herhaald. De pijn ging snel over, gelukkig is er nauwelijks meer iets van te zien!

.

Wespesteken

In een tuinhandschoen voelde ik bij het aantrekken prikken. Ik dacht aan een stekel van een plant of zo maar toen ik de handschoen uittrok bleek het wesp te zijn die me een aantal malen had gestoken. Ik heb twee maal Actimaris gel gedaan met een pauze van vijf minuten, de zwelling verminderde en de pijn was snel weg.

.

 

Bestellen? dat kan via http://bit.ly/2ccn6Az

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden