Cashewnootkoekjes

Cashewnootkoekjes

Gluten- en suikervrije cashewnootkoekjes

Het is een heel simpel recept zonder suiker en tarwe- en glutenvrij. De ingrediënten met een sterretje kun je in onze shop bestellen: www.gezondeshop.nl. Rechts in het hoofdmenu is een zoekbalkje, geef daar het product aan wat je zoekt.

Ingrediënten:
- 150 gram rauwe biologische cashewnoten *
-  6 eetlepels glutenvrij havermeel *
- 3 eetlepelsbiologische gepelde hennepzaad *
- 2 eetlepels kokosolie (niet de ontgeurde!) *
- 1/2 theelepel wijnsteenbakpoeder *
- 1/2 theelepel zeezout
- 1 ei
- 4 eetlepels water
- bakpapier

Doe alle ingrediënten in een beslagkom en meng met de staafmixer, zodat het een redelijk gladde massa is.

Warm de oven voor op 165 graden.

Doe bakpapier op een bakplaat en maak met twee lepels hoopjes van ongeveer 4 cm doorsnede op de bakplaat, druk van boven een beetje aan, zodat ze niet te dik zijn.

Doe de plaat in het midden van de oven en bak de koekjes in ongeveer 40 minuten mooi bruin. Niet iedere oven werkt hetzelfde, dus af en toe even kijken en zo nodig korter of langer bakken.

Even laten afkoelen en veantwoord smikkelen maar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden