Glutenvrije biologische lasagnebladen van Italiaanse oorsprong. Met deze lasagnebladen maakt u in een handomdraai een heerlijke maaltijd.

Ingredienten
Mais 55%*, Rijstmeel 45%*
* = Biologisch

Allergenen informatie:
Kan sporen bevatten van soja.
 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1534 kJ / 362 kcal
Vetten 1,6 gram
 waarvan verzadigd  0,3 gram
Koolhydraten 79,9 gram
 waarvan suikers 0,5 gram
Voedingsvezels 1,6 gram
Eiwitten 6,1 gram
Zout <0,01 gram

Gebruik: 
Bereiding: deze lasagne is klaar voor gebruik. Voorkoken niet nodig. De lasagnebladen moeten ca. 35 minuten inde oven op 180°C (hetelucht) of 200 °C (coventioneel).

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »