
Lieke is vrij 4-granen Fusilli
Zak 500 gram ...Meer informatie
- Merk:Lieke is vrij
Fusilli 4 granen, glutenvrij
Deze glutenvrije biologische fusilli wordt volgens authentiek recept in Italie gemaakt.
Gedroogde 4-granen pasta op basis van mais, rijst, boekweit en quinoa.
Ingredienten:
Maismeel* 75%, Rijstmeel* 10%, Boekweitmeel* 10%, Quinoameel 5%,
* = Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1514 kJ / 357 kcal |
Vetten | 2 gram |
waarvan verzadigd | 0,6 gram |
Koolhydraten | 75,7 gram |
waarvan suikers | 0,7 gram |
Voedingsvezels | 7,4 gram |
Eiwitten | <0,1 gram |
Zout | 3,4 gram |
Gebruik:
Voor het perfect koken: gebruik 1 liter water voor 100 gram pasta. Voeg een snuifje zout toe en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt de spaghetti toevoegen. 6 tot 8 minuten laten koken voor 'al dente' pasta, daarna afgieten. Tussendoor regelmatig roeren.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen