Fusilli 4 granen, glutenvrij

Deze glutenvrije biologische fusilli wordt volgens authentiek recept in Italie gemaakt.
Gedroogde 4-granen pasta op basis van mais, rijst, boekweit en quinoa.

Ingredienten:
Maismeel* 75%, Rijstmeel* 10%, Boekweitmeel* 10%, Quinoameel 5%, 
* = Biologisch

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1514 kJ / 357 kcal
Vetten 2 gram
 waarvan verzadigd  0,6 gram
Koolhydraten 75,7 gram
 waarvan suikers 0,7 gram
Voedingsvezels 7,4 gram
Eiwitten <0,1 gram
Zout 3,4 gram

Gebruik: 
Voor het perfect koken: gebruik 1 liter water voor 100 gram pasta. Voeg een snuifje zout toe en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt de spaghetti toevoegen. 6 tot 8 minuten laten koken voor 'al dente' pasta, daarna afgieten. Tussendoor regelmatig roeren.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »