Corn Penne rigate, glutenvrij

Deze glutenvrije biologische penne rigate wordt volgens authentiek recept in Italie gemaakt. Gedroogde pasta op basis van mais en rijst.

Ingredienten:
Maismeel 70%*, Rijstmeel 30%*,
* = Biologisch

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1482 kJ / 350 kcal
Vetten 1,2 gram
 waarvan verzadigd  0,3 gram
Koolhydraten 76,7 gram
 waarvan suikers 0,2 gram
Voedingsvezels 6,8 gram
Eiwitten <0,1 gram
Zout 2,2 gram

Gebruik: 
Voor het perfect koken: gebruik 1 liter water voor 100 gram pasta.
Voeg een snuifje zout toe en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt de spaghetti toevoegen. 6 tot 7 minuten laten koken voor 'al dente' pasta, daarna afgieten. Tussendoor regelmatig roeren.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »