Arrowroot is het ideale bindmiddel voor soepen, sauzen en toetjes. Het is neutraal van smaak en helder bindend. Arrowroot oplossen in koud water. Het papje dat zo ontstaat toevoegen aan warme of kokende vloeistof.

Goed alternatief bij het ter vervanging van eieren (voor bijvoorbeeld veganisten of mensen met een allergie voor eieren). Eén ei kun je vervangen door 2 eetlepels arrowroot gemengd met 2 eetlepels water.

Ook zeer geschikt voor het maken van zelfgemaakte fruitjams uit eigen tuin of van eigen pluk!


Ingrediënten:
arrowroot*

Voedingswaarde per 100g.

energie: 1515 kJ/ 355 kcal
vet: 0,1 g
koolhydraten: 94 g
eiwitten: 0,4 g

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »