Tisso Pro Emsan Pur
- Merk: Tisso
Levertijd
We proberen zoveel mogelijk binnenkomende dozen en verpakkingsmateriaal te gebruiken. Dit om de afvalberg niet onnodig te vergroten. We versturen onze bestellingen met PostNL Als we uw bestelling en betaling op werkdagen vóór 16.30 uur binnen hebben wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Normaalgesproken hebben we alles op voorraad.
Retourneren
De kosten voor het retour sturen is voor rekening van de klant.
U moet een briefje bijvoegen met daarop naam en bankrekeningnummer waar u het geld van uw bestelling teruggestort wilt hebben. We crediteren het bedrag binnen 14 dagen.
Bestellingen en betalingen op werkdagen vóór 16.30 uur worden indien op voorraad nog dezelfde dag naar u toegestuurd. Bestellingen op zaterdag en zondag worden op maandag verzonden.
Indien we een product niet op voorraad hebben wordt u via e-mail door ons hiervan op de hoogte gesteld.
Pro EM san als variant met verminderde hoeveelheid kruiden: Pro EM san pure biedt de volledige bacteriële diversiteit en dosering van onze originele formule met een verminderd gehalte aan kruideningrediënten - voor wie het liever puur heeft.
Sterk geconcentreerd multispecies probioticum met 31 bacteriestammen, 30 miljard bacteriën per dagelijkse dosis (3 x 1010 CFU).
Gefermenteerde extracten van zwarte komijnzaad, ling zhi & druivenpit (OPC) natuurlijk gefermenteerd - zonder kunstmatige toevoegingen.
Dosering:
Dagelijks 1 x 30 ml of 3 x 10 ml puur in te nemen, in stilstaand water of met vruchtensap, minstens een half uur voor de maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Ingrediënten:
Water; suikerrietmelasse; rietsuiker; micro-organismen; zwarte komijnzaad; druivenpitextract (OPC); ling zhi (glanzende lakzwam)
Bevatte bacterieculturen (ongeveer 1 - 1011 = 100.000.000.000 kiemen per 100 ml):
1. bacillus subtilis
2. bifidobacterium animalis
3. bifidobacterium bifidum
4. bifidobacterium breve
5. bifidobacterium longum
6. bifidobacterium infantis
7. bifidobacterium lactis
8. enterococcus faecium
9. lactobacillus acidophilus
10. lactobacillus amylolyticus
11. lactobacillus amylovorus
12. lactobacillus bulgaricus
13. lactobacillus casei 01
14. lactobacillus casei 02
15. lactobacillus casei 03
16. lactobacillus crispatus
17. lactobacillus delbrueckii
18. lactobacillus farraginis
19. lactobacillus gasseri
20. lactobacillus helveticus
21. lactobacillus johnsonii
22. lactobacillus paracasei
23. lactobacillus parafarraginis
24. lactobacillus plantarum
25. lactobacillus reuteri
26. lactobacillus rhamnosus
27. lactobacillus salivarius
28. lactobacillus zeae
29. lactococcus diacetylactis
30. lactococcus lactis
31. streptococcus thermophilus
De rietsuikermelasse en rietsuiker worden door de micro-organismen verbruikt tijdens het fermentatieproces en omgezet in melkzuur.
Aangezien dit een natuurlijk gefermenteerd product is, kan het aantal cellen fluctueren.
100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen (dus geen smaakversterkers, kleur- en smaakstoffen en zoetstoffen).
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Koel, droog en niet in het licht bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.
VOLG ONZE SPECIALE INSTRUCTIES:
Voor opening bewaren bij kamertemperatuur, na opening bewaren uit de buurt van licht en op een koele plaats bij max. 7 °C. Wervel het product voor het openen, niet schudden. Na opening ongeveer 1 maand houdbaar. Rechtop bewaren en niet direct uit de fles drinken. Koolzuurvorming kan een lichte overdruk in de fles veroorzaken.
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen