Tisso Pro Emsan Pur
€43,95

Tisso Pro Emsan Pur

Pro EM san PUR is ProEmsan met minder kruiden: Pro EM san pure biedt de volledige bacteriële diversiteit en dosering van ons originele recept met een verminderd gehalte aan kruideningrediënten - voor iedereen die de voorkeur geeft aan puur. 1 Liter ...Meer informatie


Pro EM san als variant met verminderde hoeveelheid kruiden: Pro EM san pure biedt de volledige bacteriële diversiteit en dosering van onze originele formule met een verminderd gehalte aan kruideningrediënten - voor wie het liever puur heeft.

Sterk geconcentreerd multispecies probioticum met 31 bacteriestammen, 30 miljard bacteriën per dagelijkse dosis (3 x 1010 CFU).
Gefermenteerde extracten van zwarte komijnzaad, ling zhi & druivenpit (OPC) natuurlijk gefermenteerd - zonder kunstmatige toevoegingen.

Dosering:
Dagelijks 1 x 30 ml of 3 x 10 ml puur in te nemen, in stilstaand water of met vruchtensap, minstens een half uur voor de maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten:

Water; suikerrietmelasse; rietsuiker; micro-organismen; zwarte komijnzaad; druivenpitextract (OPC); ling zhi (glanzende lakzwam)

Bevatte bacterieculturen (ongeveer 1 - 1011 = 100.000.000.000 kiemen per 100 ml):

 

1. bacillus subtilis

2. bifidobacterium animalis

3. bifidobacterium bifidum

4. bifidobacterium breve

5. bifidobacterium longum

6. bifidobacterium infantis

7. bifidobacterium lactis

8. enterococcus faecium

9. lactobacillus acidophilus

10. lactobacillus amylolyticus

11. lactobacillus amylovorus

12. lactobacillus bulgaricus

13. lactobacillus casei 01

14. lactobacillus casei 02

15. lactobacillus casei 03

16. lactobacillus crispatus

17. lactobacillus delbrueckii

18. lactobacillus farraginis

19. lactobacillus gasseri

20. lactobacillus helveticus

21. lactobacillus johnsonii

22. lactobacillus paracasei

23. lactobacillus parafarraginis

24. lactobacillus plantarum

25. lactobacillus reuteri

26. lactobacillus rhamnosus

27. lactobacillus salivarius

28. lactobacillus zeae

29. lactococcus diacetylactis

30. lactococcus lactis

31. streptococcus thermophilus

 

De rietsuikermelasse en rietsuiker worden door de micro-organismen verbruikt tijdens het fermentatieproces en omgezet in melkzuur.

Aangezien dit een natuurlijk gefermenteerd product is, kan het aantal cellen fluctueren.

100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen (dus geen smaakversterkers, kleur- en smaakstoffen en zoetstoffen).

Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Koel, droog en niet in het licht bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

VOLG ONZE SPECIALE INSTRUCTIES:

Voor opening bewaren bij kamertemperatuur, na opening bewaren uit de buurt van licht en op een koele plaats bij max. 7 °C. Wervel het product voor het openen, niet schudden. Na opening ongeveer 1 maand houdbaar. Rechtop bewaren en niet direct uit de fles drinken. Koolzuurvorming kan een lichte overdruk in de fles veroorzaken.

 

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »