Tisso Pro Emsan
€43,95

Tisso Pro Emsan

Voorziet uw darmen van een unieke verscheidenheid aan actieve melkzuurculturen. De dagelijkse portie levert 30 miljard micro-organismen uit 31 zorgvuldig gecombineerde bacteriestammen. Het bevat ook 24 gefermenteerde kruiden- en plantenextracten. 1 liter ...Meer informatie


Het origineel ‒ 31 belangrijke probiotische bacterieculturen met gefermenteerd extract van 24 kruiden en planten: Pro EM san voorziet je darmen van een unieke verscheidenheid aan actieve bacteriën. Elke dagelijkse portie levert 30 miljard micro-organismen en waardevolle bacteriële metabolieten uit fermentatie.

Topcombinatie met de 31 belangrijkste melkzuur- en bifidobacterieculturen
maar liefst 30 miljard CFU's (kolonievormende eenheden) per dagelijkse dosis
plus polyfenolrijk extract

Dosering:
Neem dagelijks 1 x 30 ml of 3 x 10 ml, puur, in water zonder koolzuur of met vruchtennsap. Het is het beste om het minstens een half uur vóór de maaltijd in te nemen.

De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden.


Ingrediënten:

Water; suikerrietmelasse; rietsuiker; Kruiden- en plantenextracten (ananas; engelwortel; anijs; basilicumkruid; dillevruchten; venkel; rozenbottelvruchten; bosbessenbladeren; frambozenbladeren; vlierbloesem; gember; olijfbladeren; oreganum; pepermunt; rozemarijnbladeren; rooibos; rode klaverbladeren; salie bladeren; zwarte komijnzaad; zoethout; tijm; grapefruitzaad-extract; Druivenpitextract (OPC); Ling Zhi (Shiny Lackporling); Micro-organismen

Bevatte bacterieculturen (ca. 1 • 1011 = 100.000.000.000 ziektekiemen per 100 ml):

 

1. Bacillus subtilis

2. Bifidobacterium animalis

3. Bifidobacterium bifidum

4. Bifidobacterium breve

5. Bifidobacterium longum

6. Bifidobacterium infantis

7. Bifidobacterium lactis

8. Enterococcus faecium

9. Lactobacillus acidophilus

10. Lactobacillus amylolyticus

11. Lactobacillus amylovorus

12. Lactobacillus bulgaricus

13. Lactobacillus casei 01

14. Lactobacillus casei 02

15. Lactobacillus casei 03

16. Lactobacillus crispatus

17. Lactobacillus delbrueckii

18. Lactobacillus farraginis

19. Lactobacillus gasseri

20. Lactobacillus helveticus

21. Lactobacillus johnsonii

22. Lactobacillus paracasei

23. Lactobacillus parafarraginis

24. Lactobacillus plantarum

25. Lactobacillus reuteri

26. Lactobacillus rhamnosus

27. Lactobacillus salivarius

28. Lactobacillus zeae

29. Lactococcus diacetylactis

30. Lactococcus lactis

31. Streptococcus thermophilus

 

Bevat zoethout.

De suikerrietmelasse en rietsuiker worden tijdens het fermentatieproces door de micro-organismen geconsumeerd en omgezet in melkzuur.

Omdat dit een natuurlijk gefermenteerd product is, kunnen de celaantallen fluctueren.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »