Tisso Pro Emsan
- Merk:Tisso
Het origineel ‒ 31 belangrijke probiotische bacterieculturen met gefermenteerd extract van 24 kruiden en planten: Pro EM san voorziet je darmen van een unieke verscheidenheid aan actieve bacteriën. Elke dagelijkse portie levert 30 miljard micro-organismen en waardevolle bacteriële metabolieten uit fermentatie.
Topcombinatie met de 31 belangrijkste melkzuur- en bifidobacterieculturen
maar liefst 30 miljard CFU's (kolonievormende eenheden) per dagelijkse dosis
plus polyfenolrijk extract
Dosering:
Neem dagelijks 1 x 30 ml of 3 x 10 ml, puur, in water zonder koolzuur of met vruchtennsap. Het is het beste om het minstens een half uur vóór de maaltijd in te nemen.
De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden.
Ingrediënten:
Water; suikerrietmelasse; rietsuiker; Kruiden- en plantenextracten (ananas; engelwortel; anijs; basilicumkruid; dillevruchten; venkel; rozenbottelvruchten; bosbessenbladeren; frambozenbladeren; vlierbloesem; gember; olijfbladeren; oreganum; pepermunt; rozemarijnbladeren; rooibos; rode klaverbladeren; salie bladeren; zwarte komijnzaad; zoethout; tijm; grapefruitzaad-extract; Druivenpitextract (OPC); Ling Zhi (Shiny Lackporling); Micro-organismen
Bevatte bacterieculturen (ca. 1 • 1011 = 100.000.000.000 ziektekiemen per 100 ml):
1. Bacillus subtilis
2. Bifidobacterium animalis
3. Bifidobacterium bifidum
4. Bifidobacterium breve
5. Bifidobacterium longum
6. Bifidobacterium infantis
7. Bifidobacterium lactis
8. Enterococcus faecium
9. Lactobacillus acidophilus
10. Lactobacillus amylolyticus
11. Lactobacillus amylovorus
12. Lactobacillus bulgaricus
13. Lactobacillus casei 01
14. Lactobacillus casei 02
15. Lactobacillus casei 03
16. Lactobacillus crispatus
17. Lactobacillus delbrueckii
18. Lactobacillus farraginis
19. Lactobacillus gasseri
20. Lactobacillus helveticus
21. Lactobacillus johnsonii
22. Lactobacillus paracasei
23. Lactobacillus parafarraginis
24. Lactobacillus plantarum
25. Lactobacillus reuteri
26. Lactobacillus rhamnosus
27. Lactobacillus salivarius
28. Lactobacillus zeae
29. Lactococcus diacetylactis
30. Lactococcus lactis
31. Streptococcus thermophilus
Bevat zoethout.
De suikerrietmelasse en rietsuiker worden tijdens het fermentatieproces door de micro-organismen geconsumeerd en omgezet in melkzuur.
Omdat dit een natuurlijk gefermenteerd product is, kunnen de celaantallen fluctueren.
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen