Witte hazelnoten bevatten dezelfde voedingsstoffen als bruine hazelnoten. Dit betekent dat ze vooral goed zijn vanwege (1)de grote hoeveelheid arginine die de hazelnoten bevatten, (2)de hoeveelheid vitamine B in de noten en (3)de mineralen mangaan, koper en ijzer die zich in de hazelnoot bevinden.

Verschil witte en bruine hazelnoten

Het verschil tussen de twee noten komt naar voren in de structuur, smaak en kleur. De witte hazelnoten worden net als de witte amandelen kort geblancheerd om ze van hun velletje te ontdoen. Hierdoor zijn de witte hazelnoten zachter qua structuur en smaak.

Gebruik witte hazelnoten

Witte hazelnoten zijn perfect om mee te bakken, omdat zij hun velletje niet meer bezitten. Voor een extra krokante hazelnoot smaak rooster je de hazelnoten kort in de oven of in een droge koekenpan.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »